№ 25
21  червня  2017 року

Під час користування Користувачем Сайтом gradpryluky.info Сайт може здійснювати збір та обробку даних Користувача, а саме:

- даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм на сайты, так і у процесі користування Сайтом;
- файли cookie;
- ір-адреси;
- параметри та налаштування інтернет-браузерів.

Сайт включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами Сайту. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами Сайту, а також три наступних роки після закриття аккаунту на Сайты та закінчення користування Користувачем послугами Сайту.

Сайт здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що час від часу необхідні для належного надання послуг Сайту). Всі зібрані дані зберігаються в суворій секретності і не передаються третім особам.

Сайт використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.

Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Сайт приймає усіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, що міститься у охоронюваних приміщеннях із обмеженим доступом.

Сайт має право змінювати дані умови в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за адресою http://gradpryluky.hol.es/index.php/umovi-konfidentsijnosti і будуть обов'язковими для Користувача через 5 днів від дня такої публікації.

Фото зі статті

Сердечно вітаю всіх прилучан із Днем молоді! У житті немає пори...
20 червня 2017 року в місті Прилуки відбулася мирна акція...
Щомісяця, а то й двічі на місяць з Прилук у зону АТО...
Шановні медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди...
Останнє сесійне засідання депутатів міської ради, заплановане...
Парадокс: у минулому номері газети депутат Прилуцької міської...
Прилучани добре пам’ятають, як торік у місті ремонтувалися...
Щороку, починаючи з весни й до самої пізньої осені, доводиться...
1 червня з нагоди святкування Дня захисту дітей відбулася...
З метою пропаганди та популяризації авіамоделізму серед...

Телефон редакції

(04637) 35299

Підпишись на нашу розсилку!

Реклама